e-Absence

Organiseer uw interne verlofregeling op een overzichtelijke manier via uw eigen website. Elk personeelslid krijgt een login op de website waarna hij zijn verlof via de website kan aanvragen én bijhouden. Een geautomatiseerde e-mailflow zorgt ervoor dat aanvrager en goedkeurder steeds op de hoogte zijn.

Aanvraag verlof

Vraag verlof aan met behulp van de kalender en een categorieknop. Specificeer de tijdspanne, vul eventueel een motivatie in. De aanvraag is voltooid en wordt doorgestuurd naar de verantwoordelijke.

E-mail notificatie en (goed)keuring

De verantwoordelijke wordt automatisch op de hoogte gebracht van een verlofaanvraag waarna hij deze kan goed- of afkeuren. Ook de verantwoordelijke kan een motivatie meegeven.

Beheerspagina

Beheer zélf uw personeelsbezetting en bepaal de hiërarchie van uw personeelsleden. Met behulp van de geavanceerde filter kunnen de nodige rapporten gecreëerd worden.

Waarom kopen

De afwezigheidsmodule kan gekoppeld worden aan uw eFORUM website. Bouw een extranet voor uw personeelsleden dat ze op elk moment en op elke plaats kunnen raadplegen. Deze afwezigheidsmodule betekent een mooie toegevoegde waarde voor uw extranet. Uw verlof plannen vanop het terras met een glaasje wijn in de hand? Het is allemaal mogelijk!

Key features

  • Eenvoudige afwezigheidsaanvraag via kalender en categorieknop
  • Afwezigheidstermijn tot op een halfuur nauwkeurig te bepalen
  • Inclusief motivatie en feedback
  • Geautomatiseerde e-mail notificatie
  • Goed- of afkeuring door de N+1
  • Beheer zelf de personeelsbezetting en de hiërarchie
  • Duidelijk en volledig overzicht van afwezighedenhistoriek
 

Ontdek ons platform!

Uw website zelf aanpassen was nooit eerder zo makkelijk!

Copyright © 2015 Product van The eForum Factory - Bruggenhoek 9 -9620 Zottegem - T 02 213 99 93 - info@eforum.be  -   Vind ons op Facebook!     Follow us on LinkedIn!    Volg ons op Twitter!