e-Organisations

Wilt u de verenigingen in uw gemeente een extra duwtje in de rug geven? (vb www.oudenburg.be) Of de stakeholders van uw VZW extra visibiliteit geven?  (vb www.ivp-coatings) Denk dan zeker eens na over de aankoop van onze organisatiemodule.

Voordelen

Op de overzichtspagina kan u de direct de basis contactgevens vermelden. Het adres, de mogelijkheid tot het verzenden van een e-mail, telefoonnummer en zelfs de website van de organisatie zijn direct terug te vinden op het overzichtsscherm.
Klikt u door naar de detailfiche, dan zal u meer informatie te zien krijgen, waaronder de ligging van de organisatie adhv een automatische google maps integratie.
Via de beheermodule kan u eigenhandig de organisatiemodule up to date houden en -indien gewenst- de vereniging zélf toegang geven tot zijn fiche. Zo kan deze zijn fiche opvullen met zijn informatie.
 
Key features
  • Duidelijk overzicht van organisaties (in uw gemeente, VZW, ...)
  • Detailfiche met Google Maps integratie
  • Contactgegevens van de organisatie direct zichtbaar
  • Deel uw organisaties op in verschillende categorie├źn
  • Eenvoudige maar effectieve zoekfunctie
 

Ontdek ons platform!

Uw website zelf aanpassen was nooit eerder zo makkelijk!

Copyright ┬ę 2015 Product van The eForum Factory - Bruggenhoek 9 -9620 Zottegem - T 02 213 99 93 - info@eforum.be  -   Vind ons op Facebook!     Follow us on LinkedIn!    Volg ons op Twitter!