e-Locator

Eén van de hoofdredenen waarom een bezoeker uw website bezoekt is het bekijken van het telefoonnummer of de openingsuren van uw organisatie. Deze module vergemakkelijkt de zoektocht van uw bezoeker indien u meerdere filialen heeft.

Zoek uw winkel

Na het bepalen van uw locatie, worden de filialen weergegeven in een lijst. Het dichtstbij gelegen filiaal zal eerst getoond worden. Je kan filialen echter sterren geven aan een filiaal, waardoor zij eerst in de lijst zullen komen. Elk filiaal heeft zijn eigen detailfiche waar de nodige informatie op terug te vinden is.
Een geautomatiseerde Google Maps integratie zorgt ervoor dat de ligging in een oogopslag duidelijk wordt.

Beheermodule

Voeg zelf uw filialen toe en pas hun gegevens on the fly aan. De Google Maps integratie zal gebeuren dankzij het invoeren van de adresgegevens.

Waarom kopen?

 
 De winkelzoeker wordt vooral gebruikt door grotere organisaties. Aan de hand van de ingegeven locatie worden de dichtstbijzijnde filialen van de organisatie opgelijst. De bezoeker ziet in één oogopslag de openingsuren en contactgegevens van de verschillende winkels.
 
Key features
  • Filter op basis van locatie
  • Sortering op basis van locatie en/of toegekende sterren
  • Overzicht van contactgegevens en openingsuren
  • Automatische tijdsberekening op basis van locatie
  • Automatische aanmaak van detailfiche
  • Google Maps integratie
 

Ontdek ons platform!

Uw website zelf aanpassen was nooit eerder zo makkelijk!

Copyright © 2015 Product van The eForum Factory - Bruggenhoek 9 -9620 Zottegem - T 02 213 99 93 - info@eforum.be  -   Vind ons op Facebook!     Follow us on LinkedIn!    Volg ons op Twitter!