websites

Onze websites

groeien met u mee.


Door ons maintenance contracten verzekeren wij u op lange termijn een solide basis voor al uw webprojecten.
Onze websites worden gebouwd met behulp van ons eigen eFORUM CMS.
 

Uw website zelf aanpassen was nog nooit zo gemakkelijk.

 
Geroemd om zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, slagen onze klanten er telkens opnieuw in mooie en correcte webpagina's aan de bezoeker voor te leggen. We hebben meer dan een decennium ervaring in het ontwerpen van websites voor verschillende soorten klanten.

The Sky is the limit

 
Ons platform is standaard voorzien van alle functies die een complete cross-media website moet bevatten. Van verschillende afbeeldingsgallerijen, formulieren, dynamische menu's tot ...
 
Het eFORUM platform is ook voorzien om modulair uitgebreid te worden met extra krachtige features.
Deze extra modules zijn specifiek op maat en tillen uw business op een hoger niveau.


Light - Business - Pro

Uw website evolueert samen met uw bedrijf


eForum® Shared

Het eFORUM® Shared platform is een kant en klare all-in-oplossing. Een aantrekkelijke website die uw digitaal visitekaartje is op het web. Geen zorgen meer voor het beheer van de inhoud door ons aangeboden externe services.

eForum® Standard

Het eFORUM® standard platform laat toe om uw kleine tot middelgrote website op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier te beheren. De nadruk ligt hierbij op communicatie en interactie.

eForum® Business

Het eForum® Business platform geeft u de nodige troeven om met uw bedrijf het verschil te maken op het internet: een aantrekkelijke site zelf beheren met aparte subsites per product of dienst, geïntegreerde ecommerce mogelijkheden en een hoge score bij zoekmotoren zoals Google of Yahoo via een SEO campagne.

eForum® Portal

Het eForum® Portal platform vormt het vlaggeschip van de eFORUM productfamilie. Het combineert alle mogelijkheden van het eForum Light® en Business® platform, aangevuld met de mogelijkheid om een portaalsite uit te bouwen met daarin meerdere onafhankelijke websites, elk met hun eigen domeinnaam.
 

Ontdek ons platform!

Uw website zelf aanpassen was nooit eerder zo makkelijk!

Copyright © 2015 Product van The eForum Factory - Bruggenhoek 9 -9620 Zottegem - T 02 213 99 93 - info@eforum.be  -   Vind ons op Facebook!     Follow us on LinkedIn!    Volg ons op Twitter!